انتصاب مدیر امور فرهنگی دانشگاه

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۹ کد : ۲۵۲۶۲ اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم
دکتر احمد لامعی‌گیو، رئیس دانشگاه بیرجند، طی ابلاغی، دکتر علی اکبر محمدی، عضو هیأت علمی گروه آموزشی ادبیات فارسی را به مدت دو سال به سمت مدیریت امور فرهنگی منصوب کرد.
انتصاب مدیر امور فرهنگی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، در بخشی از ابلاغ صادره از سوی رئیس دانشگاه آمده است؛ نظر به تجارب ارزنده و شایسـتگی‌های انقلابی و ارزشی شما در راسـتای ارج نهادن به تفّکر جهادی و منظومه امامین انقلاب و تعالی دانشگاه تمّدن‌ساز، به موجب این ابلاغ، به مّدت دوسال با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی، به سمت مدیریت امور فرهنگی دانشگاه منصوب می‌گردیـد. امید است در سایه الطاف واسـعه الهی و پایبنـدی به تعهدات انسانی و دینی در راسـتای پرورش دانشـجویان توانمنـد و پیشبرد اهـداف و ایجاد هماهنگی و همگرایی میان همه بخش‌های فرهنگی دانشـگاه و اسـتان و تحّقق راهبردهای دولت مردمی و انقلابی ایران قوّی، موّفق و مؤید باشید.
دکتر محمدی دکتری تخصصی خود را سال 1393 در رشته زبان و ادبیات عرب از دانشگاه تهران کسب کرد. وی عضو هیأت علمی گروه ادبیات فارسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی است.

{رزومــــــه}