جلسه کمیته اجرایی اردوی دانشجویان نوورود برگزار شد

۱۶ مهر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۰ کد : ۲۵۳۰۹ اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم

جلسه کمیته اجرایی اردوی دانشجویان نوورود به منظور ایجاد هماهنگی و برنامه ریزی برگزاری اردوی ویژه دانشجویان جدید سال تحصیلی 1403-1402، شنبه 15 مهرماه در محل سالن بشارت دانشگاه برگزار شد. در این جلسه که با حضور معاونین دانشجویی،فرهنگی و اجتماعی، اداری و مالی و جمعی از مدیران و کارشناسان بخش های مختلف دانشگاه از ساعت 9:30 دقیقه آغاز شد، دکتر فرزانه پور معاون فرهنگی و اجتماعی به بیان توضیحاتی پیرامون اهمیت این اردو و برنامه ریزی های اولیه انجام شده پرداخت و افزود: از جمله اهداف مدنظر معاونت فرهنگی این است که با استفاده از ظرفیت این اردوها بتوانیم به دانشجویان نوورود شناخت نسبی از محیط دانشگاه بدهیم و قوانین دانشگاه را در ضمن کارگاه های آموزشی به آن ها بیاموزیم. در ادامه دکتر موسوی معاون دانشجویی نیز ضمن تأیید ضرورت این برنامه ها تأکید کرد آگاه سازی دانشجویان نسبت به قوانین و الزامات دانشجویی یکی از مهم ترین مباحثی است که باید به آن توجه نمود. همچنین دکتر عارفی معاون اداری و مالی به اثرگذاری اردوهای فرهنگی و آموزشی اشاره کرده و افزود: تجربه برگزاری اردوهای ویژه دانشجویان با رویکرد تفریح و آموزش بسیار لذت بخش بوده و همواره مورد حمایت ما می باشد. در ادامه، مدیران فرهنگی، اجتماعی، دانشجویی، آموزشی و کارشناسان نهاد، فرهنگی و ... به ارائه پیشنهادات و انتقادات خود پرداختند. در پایان، کمیته های اجرایی اردو به همراه مسئولیت هر کدام از اعضای جلسه مشخص گردید. اردوی ویژه دانشجویان نوورود در دو بازه و آخر هفته های آبان ماه با حضور بیش از 1500 دانشجو برگزار خواهد شد.