آیین بزرگداشت مولانا جلال الدین بلخی در دانشگاه بیرجند برگزار شد

۰۲ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۷ کد : ۲۵۵۰۰ اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم

آیین بزرگداشت مولانا جلال الدین بلخی به همت انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی و انجمن ترویج زبان و ادب فارسی با مشارکت انجمن ایرانشناسی و معاونت فرهنگی و اجتماعی در روز یکشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۲ در تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار شد.

در ابتدای مراسم دکتر سام خانیانی، مدیر انجمن ترویج زبان و ادب فارسی و انجمن ایرانشناسی ضمن عرض خیرمقدم به میهمانان، از انجمن ها و کانون های مختلف و همکاران حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی و دانشجویانی که در برگزاری این آیین همکاری داشتند تشکر و قدردانی کردند.

در این مراسم، دکتر محمد بهنام فر، استاد گروه زبان و ادبیات فارسی، درمورد آموزه ها

مولانا برای انسان معاصر سخنرانی کردند. در ادامه مراسم، دکتر اکبر شایان سرشت، دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی درباره ارزش و اعتبار نثر مولانا به ایراد سخنرانی پرداختند.

اجرای زنده موسیقی و شعرخوانی ازز دیگر بخش های این بزرگداشت بود که با حضور اساتید زبان و ادبیات فارسی و جمعع کثیری از دانشجویان دانشگاه بیرجند برگزارشد.

هدف از برگزاری این مراسم، گرامیداشت شاعرپارسی مولانا جلال الدین بلخی رومی وتاکید بر لزوم توجه به این شخیت اثرگذار در زبان وادب فارسی بود.