اختتامیه ی جشنواره علمی و فرهنگی و ادبی ابن حسام خوسفی برگزار شد

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۴ کد : ۲۵۸۶۵ اخبار برگزیده معاونت اطلاعیه های مهم

اختتامیه ی جشنواره علمی و فرهنگی و ادبی ابن حسام به همت انجمن‌ زبان و ادبیات فارسی ، کانون شعر و ادب ،جهاد دانشگاهی و گروه زبان و ادبیات فارسی بیرجند در تاریخ ۱۴۰۲/۸/۲۸، در شهرستان خوسف، با حضور جمع کثیری از دانشجویان برگزار گردید. به این مناسبت،سخنوران حاذقی در این جمع حضور یافتند. مهمان ویژه دکترعلیرضا قزوه، ازشاعران بزرگ معاصر و دکتر رحیمی شاعر(خاموش ) از شاعران بزرگ استان از جمله سخنرانان این جشنواره بودند. ایشان ضمن معرفی ابن حسام خوسفی این شاعر نامدار متأخر و سخن از جایگاه شعر او در ادب فارسی به میان آوردند.

در پایان، دانشجویان ازمقبره نامداران خوسف و مکان های تاریخی این شهرستان از جمله ابن حسام خوسفی ،ناقوس(غلام‌حسین یوسفی) ، غلامحسین شکوهی (پدر علم تعلیم و تربیت ایران)، خانه میرزا جعفر و بافت قدیمی خوسف بازدید به عمل آوردند.