اطلاعات تکمیلی شرکت در "سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان"

۲۰ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۴ کد : ۲۶۶۶۹ اخبار و اطلاعیه های دینی و قرآنی

« دستورالعمل سی و هشتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان»

جوایز جشنواره:

_ اهدای جوایز نقدی 15/000/000 الی 25/000/000 ریالی برای نفرات اول تا سوم هر بخش در هر مرحله دانشگاهی؛

_ ارائه گواهی حضور دارای امتیاز در مراحل استخدامی در هر مرحله؛

_ اهدای پک فرهنگی به تمام شرکت کنندگان در مرحله دانشگاهی؛

بخش های جشنواره:

بخش های آوایی: قرائت تحقیق، قرائت ترتیل،حفظ کل، حفظ  20 جزء، حفظ 10جزء، حفظ 5 جزء، اذان، تواشیح، همخوانی قرآن کریم  و مداحی

بخش معارفی: تفسیر قرآن کریم، حفظ و مفاهیم قرآن کریم، حفظ و تفهیم احادیث معصومین(ع) سیره معصومین(ع)، احکام، پرسمان معارفی، سبک زندگی اسلامی ایرانی)

بخش پژوهشی: مقاله‌نویسی، نقد کتاب، تلخیص کتاب

فناوری: تولید نرم افزار و اپلیکیشن،  تولیدات رسانه ای

هنری: خوشنویسی، نقاشی، عکاسی، تذهیب، معرق و منبت، فیلم کوتاه و طراحی پوستر

ادبی: شعر کلاسیـک، داستـان‌ نـویسی، نمایـش‌نامه‌نـویسـی، فیلم‌نامه نویسی

صحیفه سجادیه: معارف صحیفه سجادیه، حفظ فرازهای صحیفه سجادیه، مقاله نویسی در حوزه صحیفه سجادیه

نهج البلاغه:مـعارف نهـج البلاغه، مقاله نویسی در حـوزه نهج‌البلاغـه،حـفظ فرازهای نهج البلاغه

نوآفرینی قرآنی: ایده شو، ایده پردازی، نوآفرینی قرآنی

دعاخوانی: فرازهای صحیفه سجادیه

نکات مهم:

_ این جشنواره، ویژه دانشجویان دانشگاه­ ها و مراکز آموزش عالی تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری که در سال تحصیلی 1402-1403 اشتغال به تحصیل دارند، برگزار خواهد شد.

_ با توجه به برگزاری مستقل جشنواره ویژه دانشجویان دانشگاه های وزارت بهداشت، پیام نور، جامع علمی کاربردی،آزاد اسلامی، فرهنگیان، فنی و حرفه­ای و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، دانشجویان مراکز ذکر شده نمی توانند در این جشنواره شرکت کنند.

توجه: ملاک دانشجو بودن مخاطبان، تنها در مرحله دانشگاهی اعمال می شود، بنابراین اگر دانشجویی پس از حضور در مرحله دانشگاهی فارغ التحصیل شود می تواند در صورت برگزیده شدن در مراحل بعدی نیز شرکت نماید.

ضمناً احراز دانشجو بودن شرکت کنندگان بر عهدة مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه است.

رشته های بخش معارفی میان برادران و خواهران مشترک می­باشد.

نکته مهم:

- آزمون رشته­ های قرائت (تحقیق و ترتیل) از کل قرآن کریم و براساس مصحف خط عثمان طه (به روایت حفص از عاصم) می باشد.

- دریافت قرعه تلاوت رشته ­های تحقیق و ترتیل از طریق سامانه انجام می ­شود.

- ضوابط فنی و اجرایی هر رشته، با جزئیات کامل در سامانه بارگذاری شده است.

- ارسال آثار پژوهش، فن­آوری، هنری ، ادبی، نوآفرینی قرآنی، در سامانه ضروری است.

-هر دانشجو حداکثر در دو رشته غیر هم بخش می­تواند شرکت نماید.

تبصره استثنائاً : شرکت در رشته تواشیح  به صورت همزمان با یکدیگر از رشته ­های بخش آوایی بلامانع می باشد.

-دانشجویانی که در جشنواره ملی دانشجویان در سال گذشته حائز رتبه اول شده اند حق شرکت در همان رشته در جشنواره را نخواهند داشت.

تبصره: در تمامی زیر گروه های رشته حفظ، دانشجویانی که در یکی از مقاطع حفظ مرحله ملی سال گذشته حائز رتبه اول شده اند مجاز به شرکت در مقطع پایین تری نیستند و باید در مقطع بالاتر شرکت کنند.

- داوری جشنواره بر اساس آخرین آیین­ نامه تدوین شده سازمان اوقاف و امورخیریه می­ باشد.

- هماهنگی با تیم داوری (در مرحله دانشگاهی) از سوی دانشگاه انجام می شود.

زمان برگزاری مسابقات:

شروع مرحله دانشگاهی:  آذر ماه 1402