دوازدهمین دورۀ مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران (مرحله استانی)

۳۰ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۷:۲۵ کد : ۲۷۰۳۵ اخبار برگزیده معاونت اخبار تشکل های دانشجویی

دوازدهمین دورۀ مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران (مرحله استانی)، از تاریخ 28 لغایت 30 بهمن ماه 1402، با حضور 22 تیم در سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند در حال برگزاری می باشد.

هدف از برگزاری این مسابقات، پاسخ به مطالبه رهبر معظم انقلاب است که انتظار داشتند در دانشگاه ها و حوزه های علمیه، فضای آزاداندیشی رشد کند. لازم به ذکر است دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره توسط جهاد دانشگاهی استان و دانشگاه بیرجند با همکاری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی استان خراسان جنوبی، با هدف تمرین و تقویت فعالیت های گروهی منسجم و هدفمند و توجه به تفکر خلاق و نقاد در میان دانشجویان و فرهنگ سازی گفتگو و بحث منطقی برگزار می شود.

در این دور از مسابقات، 22 تیم شرکت کردند که هر تیم متشکل از 4 نفر دانشجو است. به تیم های حاضر در این مسابقات، گواهینامه حضور، اعطا و به تیم های برتر استانی که به مرحله کشوری راه خواهند یافت، جوایزی اهدا خواهد شد. شایان ذکر است تیم های «محامین»، «انجمن اسلامی دانشجویان مستقل» و «امید ایران» از دانشگاه بیرجند در این مسابقات حضور دارند.

آخرین ویرایش۳۰ بهمن ۱۴۰۲