نخستین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاه های استان خراسان جنوبی

۰۳ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۴ کد : ۲۸۲۱۴ اخبار برگزیده معاونت
نخستین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاه های استان خراسان جنوبی

نخستین جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی دانشگاه های استان خراسان جنوبی به همت خانه نشریات دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند از تاریخ 15 اسفند ماه تا پایان اردیبهشت ماه برگزار شد.

همچنین نمایشگاه این جشنواره در 30 اردیبهشت ماه به میزبانی دانشگاه بیرجند در راستای نمایش توانمندی های دانشجویان فعال عرصه نشریات دانشجویی دانشگاه های استان برگزار گردید.

در آیین پایانی جشنواره، دانشگاه بیرجند به عنوان میزبان جشنواره طی ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ نمایشگاهی مهیا کرده بود تا زمینه نمایش توانمندی نشریات دانشگاه های استان در معرض دید دانشگاهیان قرار گیرد و فرصتی برای انتقال تجربیات فراهم شود. این نمایشگاه در روز یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ماه با حضور جمعی از دانشجویان، معاونین و مدیران دانشگاه در محل ساختمان مانا ۱ افتتاح شد. در این نمایشگاه دانشگاه های بیرجند،علوم پزشکی بیرجند و فردوس،دانشگاه صنعتی بیرجند،پیام نور بیرجند،فنی و حرفه ای بیرجند،آزاد بیرجند،آزاد قاین،بزرگمهر قاین و فرهنگیان حضور یافتند.

نخستین جشنواره نشریات استان با دریافت ۸۳ اثر و داوری ۶۷ اثر پذیرفته شده توسط داوران وزارت عتف گامی بلند در راستای اعتلای نشریات دانشجویی برداشته است. لازم به ذکر است آیین اختتامیه و تجلیل از برگزیدگان این جشنواره فردا دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۲ در محل تالار فرهنگ دانشگاه برگزار خواهد شد.

در آیین اختتامیه این جشنواره که در تاریخ 27 خردادماه پس از بررسی داوران کشوری از 10 نشریه برتر استان تجلیل شد.

رتبه های جشنواره به ترتیب:

-رتبه اول

نشریه پژوهان از دانشگاه علوم پزشکی بیرجند

-رتبه دوم

نشریه سمعک از دانشگاه بیرجند

-رتبه سوم

نشریه سپهر سیاست از دانشگاه بیرجند، نشریه نبض جامعه از دانشگاه بیرجند و نشریه شرفه از دانشگاه بیرجند

-رتبه چهارم

نشریه راهنما از دانشگاه فرهنگیان