نشست «ضرورت‌های نظارت بر بازار در ایام جنگ رمضان» برگزار شد

۲۹ فروردین ۱۴۰۵ | ۲۱:۰۱ کد : ۳۳۶۵۸ اخبار برگزیده معاونت
تعداد بازدید:۲۹
با حضور دکتر علیرضا امام‌دادی، معاون قضایی و نظارت اداره کل تعزیرات حکومتی استان و و در ادامه سلسله نشست‌های میز گفت‌وگوی دانشگاهیان، نشست «ضرورت‌های نظارت بر بازار در ایام جنگ رمضان» برگزار شد.
نشست «ضرورت‌های نظارت بر بازار در ایام جنگ رمضان» برگزار شد

به گزارش واحد رسانه و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، نشست «ضرورت‌های نظارت بر بازار در ایام جنگ رمضان» شامگاه یکشنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۵ با حضور دکتر علیرضا امام‌دادی، معاون قضایی و نظارت اداره کل تعزیرات حکومتی استان، و در ادامه سلسله نشست‌های میز گفت‌وگوی دانشگاهیان در پارک مجنون جنب میدان مادر بیرجند برگزار شد.

در این نشست، دکتر امام‌دادی با اشاره به ابعاد تاریخی فشارهای اقتصادی بر کشور، شرایط کنونی را «پیکاری تمام‌عیار در دو جبهه» توصیف کرد و گفت: «از یک‌سو با تبعات مستقیم درگیری‌های نظامی بر اقتصاد مواجه هستیم و از سوی دیگر، آثار تحریم‌هایی را تحمل می‌کنیم که قرار بود به تعبیر برخی مقامات خارجی، فلج‌کننده باشد. ترکیب این دو عامل، ضرورت نظارت بر بازار را به یک وظیفه حاکمیتی حیاتی تبدیل کرده است.»

وی با تأکید بر لزوم واقع‌بینی در تحلیل وضعیت بازار افزود: «در چنین شرایطی باید بررسی کرد که بازار به چه ابزارهای نظارتی نیاز دارد، چه خلأهای قانونی وجود دارد و چه اقدامات پیشگیرانه‌ای می‌تواند از التهاب‌های احتمالی جلوگیری کند.»

معاون قضایی و نظارت اداره کل تعزیرات حکومتی استان با اشاره به کاهش تولید در برخی حوزه‌ها و اختلال در زنجیره تأمین کالا در زمان جنگ تصریح کرد: «خراسان جنوبی با قطب‌های صنعتی کشور فاصله قابل توجهی دارد و در شرایط کنونی که حمل‌ونقل هوایی متوقف و برخی بنادر جنوبی تحت‌تأثیر وضعیت نظامی هستند، تأمین کالا بیشتر بر دوش شبکه ریلی و جاده‌ای است.»

دکتر امام‌دادی با ابراز تأسف از حملات اخیر به زیرساخت‌ها و آسیب وارد شده به شبکه ریلی اظهار کرد: «با وجود این اختلالات، اجازه ندادیم فشارهای وارد شده به سفره مردم منتقل شود. تقاضا برای کالاهای اساسی در ایام جنگ رمضان به‌طور ناگهانی افزایش می‌یابد و مدیریت این فشار از اولویت‌های اصلی ماست.»

وی سه اولویت اصلی تعزیرات حکومتی در این شرایط را چنین برشمرد:

۱. تأمین کالا

۲. تضمین دسترسی عادلانه تمام اقشار جامعه به کالاهای اساسی

۳. نظارت دقیق بر همه حلقه‌های زنجیره تأمین، از تولید تا مصرف، برای جلوگیری از هرگونه انحراف

او با اشاره به داده‌های پایش روزانه مبتنی بر فناوری‌های نوین گفت: «بر اساس اطلاعات دریافتی از کارتابل هوش مصنوعی سازمان تعزیرات حکومتی، بازار خراسان جنوبی یکی از سالم‌ترین بازارهای کشور است.»

دکتر امام‌دادی در پایان، با اشاره به پدیده «احتکار خانگی»، از شهروندان درخواست کرد با حفظ آرامش و خودداری از خرید مازاد بر نیاز، از ایجاد اختلال در چرخه توزیع جلوگیری کنند.

این نشست با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی، بسیج اساتید استان، بسیج کارکنان و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان برگزار شد. 

آخرین ویرایش ۲۹ فروردین ۱۴۰۵

اخبار مرتبط