نشست «راهپیمایی اربعین؛ اتحاد ملتها، مقدمه ظهور موعود آخرالزمانی» برگزار شد

۲۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۸:۵۶ کد : ۳۴۶۳۹ اخبار برگزیده
تعداد بازدید:۲۳
دکتر اکبری مطلق؛ عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی، در نشست میز گفتگوی دانشگاهیان و مردم ضمن تبیین راهپیمایی بزرگ اربعین، تأکید کرد که این حرکت عظیم با تقویت فرهنگ ایثار، خدمت و همدلی میان ملتها، نقشه های دشمنان برای جلوگیری از شکل گیری امت واحده اسلامی را خنثی کرده و زمینه ساز تحقق تمدن نوین اسلامی و حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) خواهد بود.
نشست «راهپیمایی اربعین؛ اتحاد ملتها، مقدمه ظهور موعود آخرالزمانی» برگزار شد

به گزارش واحد رسانه و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، میز گفتگوی دانشگاهیان و مردم با موضوع «راهپیمایی اربعین؛ اتحاد ملتها، مقدمه ظهور موعود آخرالزمانی»، یکشنبه ۱۱ مردادماه با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین دکتر اکبری مطلق، عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی، برگزار شد.

حجت الاسلام اکبری مطلق در این نشست با اشاره به رویکردهای مختلف نسبت به دین در جهان امروز اظهار کرد: برخی با نگاه متحجرانه، دین را متعلق به گذشته دانسته و آن را ناتوان از پاسخگویی به نیازهای انسان معاصر میدانند و گروهی دیگر نیز با نگرش تجددگرای افراطی معتقدند دین باید خود را با خواستههای دنیای مدرن تطبیق دهد؛ در حالی که اسلام ناب محمدی(ص)، دینی جامع، عقلانی و پاسخگوی همه نیازهای بشر در همه زمانها است.

وی افزود: گروه دیگری نیز با رویکرد التقاطی، تلاش میکنند آموزه های اسلام را با مکاتب فکری همچون لیبرالیسم و کمونیسم درآمیزند و تفسیری ارائه دهند که نه با اسلام اصیل سازگار است و نه با آن مکاتب؛ در حالی که باید اسلام را همانگونه که اهلبیت(ع) معرفی کرده اند شناخت و از برداشتهای سلیقه ای و وارداتی پرهیز کرد.

اکبری مطلق در ادامه با بیان اینکه حوادث بزرگی همچون غدیر، عاشورا و اربعین، حلقه های به هم پیوسته تاریخ اسلام هستند، افزود: نمیتوان مهدویت را جدا از فرهنگ عاشورا و اربعین تحلیل کرد؛ زیرا این رخدادها امتداد یک جریان الهی هستند که نهایت آن به تحقق حکومت جهانی حضرت ولیعصر(عج) خواهد انجامید. وی خاطرنشان کرد: اربعین از مهمترین عرصه های زمینه سازی ظهور به شمار میرود؛ زیرا فرهنگ ایثار، خدمت، همدلی، وحدت و آمادگی برای پذیرش حکومت جهانی عدالت را در میان ملتها تقویت میکند. وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره اربعین اظهار داشت: مقام معظم رهبری، راهپیمایی اربعین را زمینه ساز تحقق تمدن نوین اسلامی دانسته اند؛ تمدنی که بر پایه وحدت مسلمانان و همدلی ملتها شکل میگیرد و مقدمه تحقق حکومت جهانی حضرت مهدی(عج) خواهد بود. وی ادامه داد: امروز میلیونها انسان از مذاهب، ملیتها و قومیتهای مختلف در این اجتماع عظیم حضور پیدا میکنند و بدون هیچ چشم داشتی به یکدیگر خدمت میکنند؛ صحنه ای که نمونه ای از جامعه آرمانی دوران ظهور را به نمایش میگذارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی تأکید کرد: امروز اربعین به بزرگترین اجتماع انسانی جهان تبدیل شده و هر سال دامنه اثرگذاری آن گسترده تر میشود؛ به گونهای که حتی پیروان دیگر ادیان نیز در این حرکت عظیم حضور یافته و با فرهنگ حسینی آشنا میشوند. وی با بیان اینکه دشمنان اسلام تلاش میکنند مانع شکل گیری امت واحده اسلامی شوند، اظهار داشت: اربعین این نقشه ها را خنثی کرده و با ایجاد پیوند میان ملتها، زمینه تحقق آرمانهای بزرگ جهان اسلام را فراهم ساخته است.

شایان ذکر است این نشست در ادامه سلسله نشست‌های میز گفت‌وگوی دانشگاهیان و مردم و از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، بسیج اساتید و کارکنان، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان و با همکاری سایر دانشگاه های استان، برگزار شد.

آخرین ویرایش ۲۶ مرداد ۱۴۰۵