برگزاری جلسه شورای اداری دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۲۷ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۴۵ کد : ۱۰۶۰۸ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، شورای اداری دانشکده فنی و مهندسی فردوس در مورخ 99/08/27با حضور ریاست و معاون اداری و مالی دانشکده به صورت مجازی برگزار شد. دکتر واحدی پور ضمن آرزوی سلامتی برای کلیه ی همکاران علمی و اداری دانشگاه و دانشکده، اولویت اول دانشکده را حفظ سلامتی همکاران دانست و از آنان خواست تا در سایه ی سلامتی، فعالیت های دانشکده را به نحو احسن پیش ببرند و به انجام امور محوله بپردازند. ریاست دانشکده در ادامه گزارشی از فعالیت ها و  اقدامات انجام شده در حوزه ی خوابگاه پردیس به منظور رفع مشکلات این خوابگاه دانشجویی را ارائه کرد و آرزو کرد تا در سایه ی تفاهم و همدلی در آینده ی نزدیک به چشم انداز خوبی برای دانشکده برسیم. معاون اداری و مالی نیز ضمن تشکر از عملکرد یک ساله همکاران ، دغدغه اول را رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی دانست و گزارشی از حوزه ی کاری خود بیان نمود.در پایان جلسه با صلوات بر محمد و آل محمد خاتمه یافت.