برگزاری کرسی آزاد اندیشی با محوریت عوامل موثر در کاهش ارزش پول ملی

۰۸ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۶ کد : ۱۰۷۱۶ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، کرسی آزاد اندیشی با موضوع عوامل موثر در کاهش ارزش پول ملی با حضور محمد نوفرستی؛ مسئول معاونت سیاسی سپاه پاسداران خراسان جنوبی؛ به صورت مجازی به مناسبت بزرگداشت هفته بسیج در دانشکده فنی و مهندسی فردوس در مورخ 99/09/06 برگزار شد. جناب نوفرستی یکی از عوامل کاهش ارزش پول ملی را در طول دولت های گذشته و حال، رشد نقدینگی دانست و خاطر نشان کرد در طول این مدت رشد نقدینگی با رشد اقتصادی کشور تناسبی نداشته است. ایشان درمان درد کاهش ارزش پول ملی و نارسایی های اقتصادی کشور را در درمان ریشه ای اقتصاد و جایگزینی درآمدهای نفتی به غیرنفتی دانست. نوفرستی در پاسخ سوال یکی از دانشجویان تاکید کرد اقتصاد ما نیاز به تقویت ظرفیت های داخلی دارد و نه مسکن های کوتاه مدت. در ادامه در جریان برگزاری کرسی آزاد اندیشی، دانشجویان به اظهار نظرات موافق و مخالف خود پرداختند. شایان ذکر است این کرسی آزاد اندیشی به همت پایگاه های شهید آوینی و کوثر و واحد فرهنگی دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار شده بود.