روز دانشجو در دانشکده فنی و مهندسی فردوس بزرگ داشته شد

۱۵ آذر ۱۳۹۹ | ۱۴:۱۸ کد : ۱۰۸۴۷ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، روز دانشجو در دانشکده فنی و مهندسی فردوس بزرگ داشته شد. در این مراسم که به صورت مجازی در مورخ 99/09/15برگزار شد، دکتر واحدی پور؛ ریاست دانشکده فنی و مهندسی؛ این روز را محضر دانشجویان محترم تبریک گفت و پیام تبریک دکتر خامسان؛ ریاست محترم دانشگاه بیرجند؛ را حضور دانشجویان ابلاغ کرد. واحدی پور در ادامه به بیان شاخصه های دانشجوی فعال ،آگاه و بصیر پرداخت و به نامگذاری روز دانشجو که به مناسبت شهادت سه تن از دانشجویان دانشگاه تهران که معترض به سفر نیکسون به تهران بودند اشاره کرد و خاطر نشان کرد دانشجو چشم و چراغ جامعه است و نباید منفعل باشد. بلکه باید همواره به مسائل اجتماعی و سیاسی خود حساس باشد و بر اساس فکر و اندیشه ی همراه با عقلانیت به تشکیل جامعه ای پویا، آگاه و بصیر کمک کند. در این جلسه، حجت الاسلام و المسلمین رمضانی نیز که به عنوان سخنران این جلسه دعوت شده بود از آگاهی و بصیرت به عنوان دو شاخصه ی مهم دانشجو طبق فرمایش مقام معظم رهبری نام برد و به دانشجویان توصیه کرد در راه کسب علم از فخری زاده ها و سلیمانی ها درس بگیرند و در راه علم آموزی به کسب معرفت نیز بپردازند. در ادامهی این جلسه معاونین محترم اداری و مالی و آموزش نیز به بیان نقطه نظرات خویش پرداختند. شایان ذکر است در اثنای برگزاری مراسم کلیپ هایی مرتبط با روز دانشجو توسط کارشناس فرهنگی دانشکده پخش شد.