برگزاری یادواره شهدای مدافع حرم در شام وفات حضرت زینب(س) در دانشکده فنی فردوس

۱۰ اسفند ۱۳۹۹ | ۱۶:۵۴ کد : ۱۲۲۳۶ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم یادواره شهدای مدافع حرم در شام وفات حضرت زینب(س) در دانشکده فنی و مهندسی فردوس در مورخ 99/12/09 به صورت مجازی و حضوری برگزار گردید. جلسه با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید آغاز و در ادامه فرمانده محترم ناحیه مقاومت بسیج سپاه فردوس ؛ جناب سرهنگ خدادادی؛ ضمن تسلیت ایام وفات عقیله بنی هاشم حضرت زینب(س) به بیان گوشه ای از مطالب کتاب حاج قاسم سلیمانی پرداخت و از اهتمام دانشکده فنی در برگزاری برنامه های فرهنگی تقدیر و تشکر کرد. در ادامه راوی جلسه (جناب آقای قلی زاده) به بیان مولفه ها و ویژگی های مکتب سلیمانی پرداخت. ایشان از ویژگی های مکتب سلیمانی به معرفت، بصیرت، معنویت، شجاعت و مهارت اشاره کرد و خاطر نشان کرد شهدای مدافع حرم و به خصوص قاسم سلیمانی ها راه را شناخته بودند و کار را برای خدا انجام می دادند و به غیر خدا کاری نداشتند. روایت گر یادواره، هنر سلیمانی ها را در معرفت به امام زمان(عج) و نائب برحقش مقام معظم رهبری دانست و شجاعت مکتب سلیمانی را در سه کلمه نترسید، نترسیم و نترسانیم ترسیم کرد. در ادامه حضاردر جلسه و بینندگان فضای مجازی از مداحی مداح اهل بیت استفاده نمودند و در پایان از خانواده محترم شهید مرتضی بصیری پور ؛ اولین شهید مدافع حرم خراسان جنوبی؛ و رزمندگان مدافع حرم تقدیر و تشکر به عمل آمد.