انتخاب آقایان؛دکتر مصطفی واحدی پور و دکتر سید مجتبی موسوی نژاد؛ به عنوان اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه بیرجند در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۱ کد : ۱۲۹۱۵ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم گرامیداشت دهه ی سرآمدی آموزش ، بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از برگزیدگان حوزه ی آموزشی دانشگاه روز یکشنبه مورخ 1400/02/19 به صورت مجازی برگزار شد. در این مراسم  آقایان دکتر مصطفی واحدی پور و دکتر سید مجتبی موسوی نژاد از اعضای هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی فردوس به عنوان اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه بیرجند در سال 1400-1399 معرفی شدند. روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی فردوس کسب این موفقیت را به این دو بزرگوار تبریک گفته، خاضعانه و فروتنانه موفقیت، بهروزی و پیروزی اساتید و معلمان این خطه اسلامی را از خداوند متعال مسئلت می نماید.