دستورالعمل پرداخت وام مازاد تحصیل به دانشجویان شهریه پرداز تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام(ره)

۱۲ تیر ۱۴۰۰ | ۱۲:۰۶ کد : ۱۳۵۹۹ اخبار دانشکده

باسمه تعالی

" دستورالعمل نحوه ثبت نام وام شهریه دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور توسط دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی "

در راستای اجرایی شدن بند ج تبصره 9 قانون بودجه کل کشور نظر به اینکه مازاد هزینه تحصیلی دانشجویان شهریه پرداز تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور در سال تحصیلی 1400-1399 به دانشجویان شهریه پرداز دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی دولتی و غیردولتی به صورت وام قابل پرداخت است، لذا امکان ثبت درخواست وام های نیمسال اول و دوم در بازه زمانی اعلامی ذیل، در سامانه فاز 2 و پورتال دانشجویی صندوق رفاه تحت عنوان "وام شهریه دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی"  فراهم گردیده است.

الف ) نحوه ثبت نام تسهیلات دانشجویان کمیته امداد توسط کارشناسان دانشگاه در سامانه صندوق رفاه دانشجویان

1. دریافت لیست دانشجویان کمیته امداد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی از صفحه اصلی فاز2 یا  پیوست بخشنامه
  2. دانشجویان دارای پرونده در فاز 2 : در این خصوص صرفاً ثبت درخواست وام از طریق کاربر رفاه دانشگاه صورت پذیرد.
  3. دانشجویان فاقد پرونده در فاز 2 :
    1. از طریق منوی ثبت اطلاعات، ایجاد پرونده جدید ثبت نام سجلی انجام گردد (لازم به ذکر است استعلام از سامانه ثبت احوال انجام می پذیرد)
    2. از طریق بخش ایجاد مقطع جدید، مقطع تحصیلی برای دانشجو ایجاد گردد (لازم به ذکر است استعلام از درگاه تبادل اطلاعات وزارت عتف انجام می پذیرد)
    3. درخواست وام برای دانشجو از طریق پورتال دانشجویی (لازم به ذکر است تمام مبلغ شهریه ترم مورد نظر می بایست توسط کارشناس دانشگاه ثبت گردد)
    4. تایید درخواست وام و سپس تایید لیست وام (کارشناس دانشگاه می بایست هنگام تایید وام، مبلغ شهریه دانشجو را در ترم های مورد نظر وارد نماید تا سیستم مابه التفاوت شهریه دانشگاه و پرداختی کمیته امداد را محاسبه و مبلغ وام را ثبت نماید.)
    5. برای کلیه دانشجویان شهریه پرداز معرفی شده به جز دانشجویان غیر واجد شرایط (مانند فارغ التحصیل، انصرافی، اخراجی و روزانه) پرونده ایجاد و حتماً برایشان وام ثبت و تائید گردد. طبعاً پس از پرداخت وام در صورت طلبکار شدن دانشجو، مبلغ پرداختی در بستانکاری وی باقی می ماند.

ب) نکات مهم ثبت نام در پورتال دانشجویی:

• ضمانت این وام به عهده کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کل کشور می باشد.
  • شروع بازپرداخت این وام پس از اشتغال به کار دانشجو می باشد.
  • با توجه به پرداخت بخشی از شهریه دانشجویان تحت پوشش توسط نهادهای مذکور مابه التفاوت پرداختی تا سقف کل شهریه مصوب پرداخت خواهد شد.

شروع ثبت نام نیمسال اول از تاریخ  08/04/1400 تا 15/04/1400 می باشد

شروع ثبت نام نیمسال دوم از تاریخ 16/04/1400 تا 23/04/1400 می باشد

باسمه تعالی

3. دانشجویان فاقد پرونده در فاز 2 :

ب) نکات مهم ثبت نام در پورتال دانشجویی:

• شروع بازپرداخت این وام پس از اشتغال به کار دانشجو می باشد.

شروع ثبت نام نیمسال اول از تاریخ  08/04/1400 تا 15/04/1400 می باشد

شروع ثبت نام نیمسال دوم از تاریخ 16/04/1400 تا 23/04/1400 می باشد