بازدید آقای دکتر خامسان از دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۰۵ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۹ کد : ۱۵۰۸۵ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، دکتر احمد خامسان در مورخ 1400/08/05 از دانشکده فنی و مهندسی فردوس بازدید نمود. دکتر خامسان در بدو ورود با حضور نماینده محترم فردوس؛ حجت الاسلام والمسلمین نصیرایی؛  و فرماندار فردوس از پژوهشکده انار بازدید به عمل آورد. در این بازدید دکتر خامسان گزارشی از وضعیت پژوهشکده انار ارائه نمود و از نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی خواست تا برای حل شدن برخی از مشکلات پژوهشکده ردیف و کد اعتباری در مجلس شورای اسلامی تعریف شود و از محل اعتبارات استانی نیز به منظور رفع مشکلات اولیه کمک شود تا دانشگاه بتواند پژوهشکده انار را در مسیر واقعی خود هدایت نماید. حجت الاسلام نصیرایی نیز قول مساعد داد تا پس از ارائه طرح از سوی دانشگاه برای گرفتن ردیف بودجه و کد اعتباری با عنوان پژوهشکده انار و قنات در مجلس تلاش نماید. فرماندار فردوس ؛ جناب آقای حلاج مقدم؛ نیز از نماینده محترم و آقای دکتر خامسان خواست تا در جهت رفع مشکلات پژوهشکده تلاش نمایند. سپس ریاست دانشگاه بیرجند از محل خوابگاه پردیس پسران دانشکده با حضور فرماندار شهرستان بازدید کرد تا از نزدیک در جریان وضعیت خوابگاه دانشجویی قرار گیرد. دکتر خامسان در خصوص تعمیر و تجهیز خوابگاه پردیس قول مساعد داد تا در آینده ای نزدیک شاهد تجهیز خوابگاه پردیس باشیم. ریاست دانشگاه بیرجند در ادامه بازدید از دانشکده فنی و مهندسی فردوس در محل حوزه ی ریاست با همکاران علمی و اداری به طور جداگانه نشست برگزار کرد ، درد دل شنید و راز دل گفت.