تجهیز کتابخانه دانشکده فنی و مهندسی فردوس به سامانه اینترنتی

۰۲ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۷ کد : ۱۵۷۱۱ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، کتابخانه دانشکده فنی و مهندسی فردوس به سامانه اینترنتی کتابخانه دانشگاه متصل گردید. دکتر مهدی تورانی؛ ریاست دانشکده فنی فردوس؛ در این خصوص یادآور شد این سامانه علاوه بر قابلیت هایی چون امکان جستجوی همزمان بین یک یا چند مرکز اطلاع رسانی، امکان انتخاب مراکز مورد نظر برای جستجو توسط کاربر، امکان جستجو در انواع منابع و مدارک اطلاعاتی، امکان مشاهده ی موجودی هر منبع، یک امتیاز تخصصی برای دانشکده در حوزه کتاب فراهم نموده و از این طریق دسترسی دانشجویان و اساتید را به منابع مورد نظرشان تسهیل می نماید. از همین رو، پس از این دانشجویان می توانند با استفاده از لینک ذیل از امکانات کتابخانه در بستر اینترنت استفاده نمایند.

در انتها تورانی خاطر نشان کرد  در ادامه فعالیت های برنامه ریزی شده دانشکده،  ایجاد کتابخانه دیجیتال از اهداف پیش رو می باشد که ان شاءاله در آینده ای نزدیک شاهد تحقق آن خواهیم بود.