روز دانشجو در دانشکده فنی و مهندسی فردوس بزرگ داشته شد

۱۷ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۸ کد : ۱۶۰۴۶ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، شانزده آذر؛ روز دانشجو؛ در دانشکده ی فنی و مهندسی فردوس، بزرگ داشته شد. در این مراسم که به صورت مجازی در مورخ 1400/09/16برگزار شد، دکتر مهدی تورانی ؛ ریاست دانشکده فنی و مهندسی؛ ضمن تبریک روز دانشجو محضر دانشجویان از روز دانشجو به عنوان روز علم، پویایی، استکبارستیزی و عدالت خواهی یاد کرد و از دانشجویان خواست با استفاده از ظرفیت های موجود و زمان در اختیار برای آینده ی خود هدف گذاری و ریل گذاری نمایند و به دنبال الگو پذیری از الگوهای کامل باشند.

حجت الاسلام و المسلمین اکبری؛ امامت جماعت دانشکده؛ نیز در این مراسم از شانزده آذر به عنوان روز برائت دانشجو از سیاست های استعماری و از دانشجو به عنوان چشم بیدار کشور یاد کرد. اکبری خاطر نشان کرد دانشجویان تا امروز ثابت کرده اند در تمامی مراحل انقلاب همراه انقلاب بوده اند، امروز نیز باید با توجه به بیانه گام دوم انقلاب اسلامی دنبال گفتمان سازی و بالاخره تصمیم سازی باشند.

شایان ذکر است در اثنای برگزاری مراسم کلیپ هایی مرتبط با روز دانشجو توسط کارشناس فرهنگی دانشکده پخش شد.

آخرین ویرایش۱۷ آذر ۱۴۰۰