خریداری تجهیزات سامانه مرکز تلفن اینترنتی دانشکده فنی و مهندسی فردوس (VOIP)

۲۸ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۲۶ کد : ۱۶۶۹۳ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، از ابتدای بهمن ماه سال جاری، این سامانه جدید، بر اساس فناوری VOIP    (انتقال صوت بر بستر شبکه اینترنت) در دانشکده فنی و مهندسی فردوس راه اندازی خواهد شد.

دکتر مهدی تورانی؛ ریاست دانشکده فنی و مهندسی؛ با بیان اینکه تجهیزات سخت افزاری این سامانه، با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد ریال مشتمل بر گوشی های هوشمند و اتصالات شبکه اینترنت، خریداری شده ، خاطر نشان کرد این تجهیزات هم اکنون در حال نصب در دانشکده و تست اولیه می باشند.

ریاست دانشکده فنی و مهندسی یادآور شد با استفاده از این سامانه، مشکلات جابجایی خطوط تلفن داخلی و همچنین محدودیت تعداد خطوط بر‌طرف شده و امکانات متعدد هوشمندی بر روی سامانه های ارتباطی فعال می گردد. دسترسی کامل به تمامی اساتید و کارکنان دانشکده از طریق انتقال هوشمند تماس ها بر روی شماره های همراه، در صورت عدم حضور فیزیکی در اتاق، و بسیاری مزیت های دیگر، پاسخگویی به دانشجویان و سایر عزیزان را بهبود و تسریع می بخشد.