تجهیز خوابگاه دانشجویی پردیس دانشکده فنی و مهندسی فردوس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، دکتر مهدی تورانی خبر از تجهیز خوابگاه دانشجویی پردیس دانشکده فنی و مهندسی فردوس داد.
۱۳ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۱۱ کد : ۱۶۹۵۹ اخبار دانشکده

تورانی اظهار داشت پس از پروژه ی محوطه سازی خوابگاه دانشجویی، تجهیز خوابگاه در راستای ایجاد خدمات رفاهی بهتر به دانشجویان در دستور کار قرار گرفت و الحمدالله با هزینه ای بالغ بر 10/000/000/000 ریال تجهیزات خوابگاه پردیس از قبیل موکت، فرش ماشینی، یخچال اختصاصی برای هر اتاق، گاز و تلویزیون برای هر سوئیت، جاکفشی و ... خریداری گردید. در نتیجه این خرید، وضعیت امکانات اتاق ها در خوابگاه جدید نسبت به گذشته بهبود بسیاری داشته و خواهیم توانست نسبت به سایر دانشگاه های ایران، مزایای همتراز و یا حتی بیشتری را در خوابگاه دانشجویی ارائه نماییم.

ریاست دانشکده ی فنی و مهندسی خاطر نشان کرد در مدیریت دانشکده  عزم راسخی برای تامین خدمات رفاهی دانشجویان وجود دارد و در این راستا گام های مهمی برداشته شده است. امید آنکه در آینده بتوانیم با همکاری دانشگاه بیرجند در این خصوص گام های بلند تری را برداریم.