برگزاری مراسم جشن میلاد حضرت علی(ع) در دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۲۵ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۴:۲۰ کد : ۱۷۲۴۵ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، مراسم جشن میلاد حضرت علی(ع) در دانشکده فنی ومهندسی فردوس برگزار شد. در این مراسم دکتر تورانی ضمن تبریک ماه رجب و میلاد مسعود حضرت علی(ع) محضر همکاران ، گزارشی از عملکرد چند ماهه ی خود در عرصه ی ریاست دانشکده ارائه نمود. تورانی خاطرنشان کرد با توجه به خرید خوابگاه پردیس، تجهیز آن و از طرفی اجرای پروژه ی محوطه سازی بخشی از دغدغه دانشکده و دانشجویان بابت فراهم نمودن خوابگاهی در خور و شان دانشجویان برطرف شده و تلاش می کنیم با همکاری دانشگاه بیرجند در این زمینه توفیقات بیشتری داشته باشیم. تورانی در ادامه از خرید تجهیزات خوابگاه پردیس اعم از یخچال، تلویزیون، فرش، گاز و ... با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد ریال خبر داد و اعلام کرد هماهنگی های لازم با دانشگاه بیرجند در خصوص خرید تجهیزات کارگاه عمران انجام شده و در آینده ای نزدیک شاهد تجهیز کارگاه عمران خواهیم بود.

ریاست دانشکده اعلام کرد به منظور صرفه جویی، سیستم تلفن دانشگاه به سامانه voip تغییر کرد و کتابخانه دانشکده با منابع جدید تجهیز شد. تورانی در پایان از حسن توجه همکاران اداری و علمی در پیشبرد اهداف دانشکده تشکر کرد.

لازم به ذکر است در این جلسه از همکاران علمی و اداری دانشکده تقدیر به عمل آمد.