۲۶ تیر ۱۴۰۱ | ۰۶:۵۸ کد : ۱۹۴۸۰ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، نشست تخصصی با تعدادی از مشاورین انتخاب رشته دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در دانشکده فنی و مهندسی فردوس روز شنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۵با حضور دکتر تورانی؛ ریاست دانشکده فنی و مهندسی؛ و معاون آموزشی دانشکده برگزار گردید

دکتر تورانی در این نشست به بالا بردن سطح آگاهی داوطلبان و والدین از پتانسیل علمی، کارگاهی و مزایای تحصیلی در دانشکده فنی و مهندسی فردوس اشاره کرد و خاطر نشان کرد که تحصیل دانشجویان بومی در این دانشکده علاوه بر امتیازاتی چون تسهیل در ارتباط با صنعت، کاهش بعد مسافت و ... امتیازات فرهنگی را نیز برای شهرستان به همراه خواهد داشت.

مشاورین نیز با اذعان به صحبت های دکتر تورانی به مسائلی در خصوص سطح علمی داوطلبان با توجه به رشته های دانشکده ی فنی و مهندسی اشاره کردند و عدم تجربه و سلایق داوطلبان با توجه به مقطع سنی را یکی از موارد عدم انتخاب صحیح در انتخاب رشته دانستند. در این جلسه مقرر گردید راهنمایی های لازم در خصوص انتخاب دانشکده فنی فردوس، به عنوان یکی از مراکز علمی معتبر، توسط مشاورین محترم صورت پذیرد.