برگزاری جشن ولایت ویژه عید غدیر با همکاری دانشکده فنی و مهندسی در پارک انصار فردوس

۲۶ تیر ۱۴۰۱ | ۰۹:۳۱ کد : ۱۹۴۸۴ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند، جشن عید غدیر با همکاری دانشکده فنی و مهندسی فردوس در محل پارک انصار در مورخ ۱۴۰۱/۰۴/۲۵ساعت ۲۱:۰۰ برگزار شد.

جشن ولایت با همکاری موسسات فرهنگی شهرستان از جمله نهاد امامت جمعه، نمایندگی بین المللی غدیر، هیئت رزمندگان اسلام، مسجد و مرکز فرهنگی انصارالشهدا، حوزه ی مقاومت سیدالشهدا و دانشکده ی فنی و مهندسی فردوس برگزار گردید.

حجت الاسلام والمسلمین شاکری در این مراسم به بیان ویژگیها و مناقب مولای متقیان حضرت علی(ع) و گوهر گرانبهای حضرت رسول(حضرت زهرا) پرداخت و در خصوص خطبه غدیر ایراد سخن فرمود.

ادامه ی این مراسم اجرای  برنامه های فرهنگی شاد و مفرح و اجرای سرود سلام فرمانده توسط کودکان حاضر در جشن بود . ضمناً، در پایان جوایز نفیسی به شرکت کنندگان اهدا گردید.