بازدید نماینده محترم مجلس شورای اسلامی و فرماندار از خوابگاه دانشجویی پردیس دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۱۶ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۷ کد : ۲۰۲۹۶ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند حجت الاسلام و المسلمین نصیرایی؛ نماینده مردم فردوس، طبس، بشرویه و سرایان در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۱/۰۷/۱۳به همراه فرماندار و اعضای شورای شهر فردوس از خوابگاه دانشجویی پردیس دانشکده فنی و مهندسی فردوس بازدید نمود.

دکتر مهدی تورانی در این بازدید گزارشی از خرید و تجهیز خوابگاه دانشجویی پردیس در حضور دانشجویان ، فرماندار و اعضای شورای شهر ارائه کرد. ریاست دانشکده فنی و مهندسی توسعه زیرساخت آموزش عالی در شهرستان فردوس را ضروری دانست و از نماینده مردم درخواست کرد تا در خصوص ساخت ساختمان اداری و آموزشی ،توسعه فضای سبز، ادامه و تکمیل محوطه سازی و ساخت سوله ی ورزشی با توجه به ظرفیت و پتانسیل دانشجویان دانشکده تلاش نمایند.

حجت الاسلام والمسلمین نصیرایی نیز در این بازدید در جمع دانشجویان حاضر شد و از دانشجویان خواست تا درخواست هایشان را مطرح نمایند. شایان ذکر است نماینده مردم در این بازدید جهت پیگیری مشکلات دانشکده در سطح وزارت  قول مساعد داد .