برگزاری کرسی آزاد اندیشی

۱۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۹ کد : ۲۲۲۷ اخبار دانشکده

کرسی آزاد اندیشی با موضوع "ازدواج سفیدیا هم باشی سیاه " با همت کانون فرهنگی و هنری دانشکده فنی و مهندسی فردوس و با همکاری موسسه رهپویان ولایت در محل مجتمع شهید اوینی شهرستان فردوس برگزار شد.

این برنامه که با حضور 3 کارشناس علمی ،آقای دکتر مدبر عزیزی استاد دانشگاه فردوسی مشهد و کارشناس صدا و سیما خراسان رضوی، آقای سید محمد متولی کارشناس روان شناختی و مشاورو کارشناس مذهبی جناب حجه الاسلام محمد دهقان در تاریخ 14/12/97 از ساعت 20 لغایت 24 برگزار شد.

در این کرسی آزاد اندیشی ابتدا کارشناسان به بررسی موضوع از مناظر مختلف پرداختند و سپس به بررسی نظرات دانشجویان همراه با پخش کلیپ پرداخته شد و در بخش پایانی کرسی به بررسی سوالات و نظرات شفاهی دانشجویان حاضر پرداخته شد.

در پایان مراسم نیزاز میان حاضرین به قید قرعه به سه نفر هزینه  سفر به مشهد مقدس اهدا شد.

کلید واژه ها: دانشکده فنی فردوس