مراسم تودیع و معارفه فرمانده بسیج دانشجویی پایگاه شهید آوینی دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۰۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۳ کد : ۲۴۱۳۹ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند مراسم تودیع و معارفه فرمانده بسیج دانشجویی شهید آوینی دانشکده فنی و مهندسی فردوس با حضور ریاست دانشکده، فرمانده بسیج دانشجویی فردوس و معاون محترم اداری و مالی دانشکده در مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۰۷در محل حوزه ریاست دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد.

دکتر تورانی در این جلسه، بسیج را شجره ی طیبه ای دانست که توسط حضرت امام (ره) پایه گذاری شد و امروز بیش از هر زمان دیگر ثمرات این شجره طیبه نه تنها در جای جای ایران اسلامی بلکه در اقصا نقاط جهان خود نمایی می کند.

فرمانده محترم بسیج دانشجویی فردوس نیز در این جلسه از اهتمام، مساعدت و همکاری دانشکده با برنامه های فرهنگی، علمی و ورزشی پایگاه تشکر و قدردانی کرد. ابراهیمی زحمات فرمانده قبلی پایگاه؛ جناب آقای علی نظری مقدم ندوشن را ستود و در ادمه راه برای فرمانده جدید پایگاه شهید آوینی؛ جناب محمد جواد محمدی زاده قناتی؛ آرزوی موفقیت و بهروزی نمود.