مراسم تودیع و معارفه فرمانده بسیج دانشجویی پایگاه کوثر دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۲۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۷:۴۳ کد : ۲۴۳۰۹ اخبار دانشکده
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند مراسم تودیع و معارفه فرمانده بسیج دانشجویی کوثر دانشکده فنی و مهندسی فردوس با حضور ریاست دانشکده، فرمانده بسیج دانشجویی فردوس و معاون اداری و مالی دانشکده در مورخ ۱۴۰۲/۰۳/۲۰ در محل حوزه ریاست دانشکده فنی و مهندسی برگزار شد.

دکتر تورانی در این جلسه، ضمن تشکر از فعالیت های پایگاه های برادر و خواهر دانشکده ی فنی و مهندسی، خاطر نشان کرد، پایگاه های شهید آوینی و کوثر سعی کنند کما فی السابق فعالیت هایشان در صدر فعالیت های بسیج دانشجویی شهرستان و استان باشد.

فرمانده محترم بسیج دانشجویی فردوس نیز در این جلسه از اهتمام، مساعدت و همکاری دانشکده با برنامه های فرهنگی، علمی و ورزشی پایگاه تشکر و قدردانی کرد. ابراهیمی زحمات فرمانده قبلی پایگاه؛ سرکار خانم غنمی را ستود و در ادمه راه برای فرمانده جدید پایگاه کوثر؛ سرکار خانم چعب؛ آرزوی موفقیت و بهروزی نمود.