دانشکده فنی و مهندسی فردوس میزبان مشاورین انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۳-۱۴۰۲

نشست مشاورین برتر انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۳-۱۴۰۲ با حضور ریاست و معاونین دانشکده در محل حوزه ی ریاست دانشکده فنی و مهندسی فردوس برگزار شد

۲۹ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۹:۳۴ کد : ۲۸۵۲۸ اخبار دانشکده
تعداد بازدید:۲۱۲
به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه بیرجند نشست مشاورین برتر انتخاب رشته کنکور سراسری ۱۴۰۳-۱۴۰۲ با حضور دکتر سجاد محمد زاده؛ ریاست دانشکده فنی و مهندسی فردوس؛ معاونین آموزش و اداری و مالی به ترتیب آقایان دکتر مرتضی قایدی و علی زال حسینی در روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۸در محل حوزه ی ریاست دانشکده برگزار شد

دکتر محمدزاده در ابتدا ضمن عرض خوشامد گویی به ارائه گزارشی از تاریخچه تاسیس دانشکده و اقدامات صورت گرفته در سال های اخیر پرداخت. ریاست دانشکده ضمن تشکر از حسن نظر مشاورین برای تاثیر گذاری موثر در سرنوشت قشر آینده ساز و تامین کننده ی نیروی انسانی مورد نیاز از مشاورین به عنوان کسانی یاد کرد که در سرنوشت ما ها و خیلی ها تاثیر گذار بوده اند و دغدغه مندی در این مسیر شرط اول به سرمنزل مقصود رساندن داوطلب یا مشاوره شونده است.  محمدزاده با بیان اینکه دانشکده فنی و مهندسی فردوس با داشتن سه رشته تاپ مهندسی برق قدرت، کامپیوتر و عمران و پتانسیل علمی بسیار بالا با توجه به حضور 12 عضو هیات علمی که اکثراً فرصت های مطالعاتی خود را در کشورهای کانادا، دانمارک و ایتالیا گذرانده اند و 300 نفر دانشجوی فعال خوش آتیه  از دانشکده ی فردوس به عنوان تنها دانشکده ی اقماری دانشگاه بیرجند و تنها دانشکده ی اقماری شرق کشور نام برد.

ریاست دانشکده در بخشی از سخنانش با بیان اینکه در حال حاضر زیر ساخت مناسبی از آموزش عالی در دانشکده فنی و مهندسی فردوس فراهم شده که کارگاه ها و آزمایشگاه های به روز، 5 عضو علمی در گروه عمران، 7 عضو علمی در گروه برق و  گروه کامپوتر را در چنته دارد ، فراهم شدن زمینه ی تحصیل دانشجویان از دورترین نقاط کشور سبب رضایتمندی و فقدان دانشجویان بومی سبب نگرانی است. محمد زاده خاطر نشان کرد مشاوران عزیز امکانی فراهم آورند تا بخشی از داوطلبان گروه های آزمایشی علوم تجربی و ریاضی در دانشکده ی فنی و مهندسی تحصیل نمایند تا دانشجویان بومی بازوی توانمندی برای دانشکده باشند و از این منظر شاهد رشد و شکوفایی بیش از پیش آموزش عالی در فردوس و کاهش دغدغده های فرهنگی ، نگرانی های والدین و کمبودهای عاطفی این نسل باشیم.

دکتر مرتضی قایدی؛ معاون آموزشی دانشکده؛ در ادامه با بیان اینکه در سال های اخیر شاهد سوق دادن سیل عظیمی از داوطلبان و دانش آموزان به گروه آزمایشی علوم تجربی هستیم یادآور شد آینده ی خوبی برای این قضیه متصور نیستم و با توجه به پتانسیل موجود در بازار کار کشور و نیاز به نیروی انسانی خبره و کاردان مهندسی که می تواند بخش وسیعی از اشتغال جوانان را حل نماید اظهار امیدواری کرد با صنعتی تر شدن فضای رشته های مهندسی قابلیت جذب بیشتری ایجاد شود.

مهندس علی زال حسینی؛ معاون اداری و مالی؛ نیز در ادامه گزارشی از وضعیت موجود و اقدامات صورت گرفته برای فراهم آوردن امکانات، خرید خوابگاه یاد شقایق ها، ایاب و ذهاب دانشجویان، سلف سرویس، امور تغذیه و برنامه های فرهنگی ارائه نمود.

در ادامه مشاورین برتر نیز با بیان دلایلی از قبیل  ارائه ی اطلاعات غلط به داوطلبان، جذب دانشجو در گروه برق به صورت منطقه ای و در گروه عمران و کامپیوتر به صورت ناحیه ای، عدم جذب دانشجوی فرهنگیان از گروه آزمایشی ریاضی فیزیک اظهار امیدواری نمودند تا با فرهنگ سازی به والدین و دانش آموزان شاهد تغییر رویه باشیم .

در پایان مشاورین از کارگاه ها، آزمایشگاه ها، فضاهای آموزشی و خوابگاهی دانشکده بازدید نموده و از نزدیک در جریان روند توسعه و پیشرفت زیرساخت های کارگاهی و آزمایشگاهی دانشکده قرار گرفتند.

آخرین ویرایش۲۹ مرداد ۱۴۰۳