دیدار دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی فردوس با امام جمعه شهرستان فردوس

۱۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۴۹ کد : ۵۷۲۲ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و مهندسی فردوس، دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی فردوس به مناسبت روز دانشجو ضمن دیدار  با امام جمعه محترم  شهرستان فردوس حجه الاسلام و والمسلمین بابایی و تجدید میثاق با ولایت و رهبری یاد و خاطره 3 شهید دانشجوی سال 1332 را گرامی داشتند.

در این دیدار دو تن از دانشجویان به ارائه نظرات خود پرداختند و پس از آن امام جمعه محترم ضمن اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب اظهار داشتند: " دانشجویان امروز توانمدی های مختلف داشتند و رتبه علمی کشور خیلی پیشرفت کرده است البته طبق فرمایش آقا ما هنوز به نقطه اوج نرسیدیم و جای دارد که فعالیت خود را 10 برابر افزایش دهید."

همچنین ایشان در جای دیگر فرمودند:" ما وظیفه داریم اساس اسلام و عقاید اسلامی را محکم حفظ کنیم  و موثر باشیم در ارتقا فرهنگ  شهر دانشجویان بسیجی ،اساتید بسیجی  و ... نقش داردند."

ایشان در پایان سخنان خود اشاره به انتخابات پیش رو داشتند و فرمودند همگی در پی انتخاب اصلح باشیم و با هر رای یک رای آری به جمهوری اسلامی بدهیم .

کلید واژه ها: دانشکده فنی فردوس روز دانشجو