انتصاب دکتر مختاری به سمت استاد راهنمای استعدادهای درخشان دانشکده فنی و مهندسی فردوس

۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۰ کد : ۶۰۰۰ اخبار دانشکده

دکتر امیر حسین مختاری عضو هیات علمی گروه کامپیوتر دانشکده فنی و مهندسی فردوس به سمت استاد راهنمای استعداد های درخشان دانشکده فنی و مهندسی فردوس منصوب گردید.

آقای دکتر محسن آیتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند  طی حکمی آقای دکتر امیر حسین مختاری را ضمن حفظ سمت آموزشی و پژوهشی به سمت استاد راهنمای استعداد های درخشان دانشکده فنی و مهندسی فردوس منصوب نمودند.

در بخشی از این حکم آمده است: نظر به مراتب تعهـد، تجارب و شایسـتگیهای علمی و اجرایی جناب عالی، به موجب این ابلاغ و با حفـظ سـمت آموزشـی و پژوهشـی، به مـدت یک سال از مورخ 1/7/98 به عنوان اسـتاد راهنمای اسـتمیشویدعدادهای درخشان دانشکده فنی و مهندسی فردوس منصوب میشوید.

کلید واژه ها: دانشکده فنی فردوس