برگزاری جلسه شورای اداری دانشکده فنی فردوس

۲۳ تیر ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۶ کد : ۸۸۷۷ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، شورای اداری دانشکده فنی و مهندسی فردوس در مورخ 99/04/22با حضور ریاست ، معاونین آموزش و اداری و مالی دانشکده با رعایت پروتکل های بهداشتی تشکیل شد.در این جلسه دکتر واحدی پور از همت همکاران علمی و اداری به منظور برگزاری موفق آموزش مجازی در نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98تشکر کرد و این توفیق را مرهون تلاش بی وقفه معاونت آموزشی، همکاران علمی، اساتید مدعو و سایر همکاران دانشکده دانست. ریاست دانشکده در این جلسه به  اقدامات انجام شده در حوزه ی خوابگاه پردیس به منظور رفع مشکلات این خوابگاه دانشجویی اشاره کرد و از آغاز و استارت فعالیت خانه سبز دانشکده با خرید تجهیزات نیروگاه خورشیدی و مرکز تحقیقات خانه ی هوشمند دانشکده خبر داد. شایان ذکر است، واحدی پور مواردی چند را به حوزه های کاری دانشکده در خصوص برنامه ریزی برای نیمسال تحصیلی پیش رو  گوش زد کرد و از روابط عمومی دانشکده خواست تا اقدامات لازم در خصوص تبلیغات و جذب دانشجو را در اسرع وقت عملیاتی نماید. در پایان واحدی پور از همکاران خواست تا اخلاق حرفه ای را به منظور بالا بردن بهره وری و میزان کارایی مد نظر قرار دهند و به برای بهبود حوزه ی کاری خود راهکار ارائه نمایند.

گفتنی است معاونین آموزش و اداری و مالی از حوزه ی کاری خود گزارش ارائه نمودند و همکاران اداری نیز به بیان نقطه نظرات خود پیرامون مسائل جاری دانشکده پرداختند.