برگزاری جلسه شورای آموزشی دانشکده فنی فردوس

۲۵ تیر ۱۳۹۹ | ۱۳:۴۴ کد : ۸۹۰۵ اخبار دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بیرجند، جلسه شورای آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی فردوس به منظور بررسی وضعیت کیفی دروس نیمسال دوم 99-98 در روز سه  شنبه مورخ  24 تیر ماه با رعایت پروتکل های بهداشتی در محل حوزه ی ریاست دانشکده برگزار شد. در این جلسه مقرر گردید تمامی همکاران تا پیش از شروع نیمسال جدید محتوی الکترونیکی دروس خود را تهیه و یا در جهت بهبود بازنگری نمایند. شایان ذکر است تصمیم گیری شد ، مدیران گروه برنامه های دروس هر نیمسال را حداکثر تا یک ماه پیش از تاریخ شروع فرایند انتخاب واحد به معاونت آموزشی دانشکده اعلام نمایند. در این جلسه با توجه به تجهیز، تعمیر و بروز رسانی آزمایشگاه ها مقرر شد دکتر جواد زراعتکار مقدم ؛ رابط آزمایشگاه های دانشکده؛ نواقص و موارد اشکال را با همکاری اساتید مرتبط، مشخص، رفع ایراد و در صورت نیاز با هماهنگی معاون اداری و مالی دانشکده تجهیز نماید.