برگزاری کارگاه آموزشی مشارکت اجتماعی و گذار به توسعه اقتصادی، نگاهی به تجربه فنلاند

۲۴ تیر ۱۴۰۳ | ۱۲:۵۱ کد : ۲۸۳۶۱ اخبار اطلاعیه ها
مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری کتابخانه مرکزی و مرکز نشر دانشگاه بیرجند، کارگاه آموزشی مشارکت اجتماعی و گذار به توسعه اقتصادی، نگاهی به تجربه فنلاند را مورخ چهارشنبه ۲۰ تیر ماه سال ۱۴۰۳ از ساعت ۱۱:۴۵ الی ۱۳ به صورت حضوری با حضور کارکنان دانشگاه بیرجند و با مدرسی خانم دکتر سمیه حمیدی برگزار نمود.

در این کارگاه خانم دکتر به روند تغییرات و تحولات اجتماعی و توسعه اقتصادی در کشور فنلاند اشاره نمودند به طوریکه در خلال ۱۵۰ سال گذشته، فنلاند تحولات وسیعی را تجربه کرده و به مدد آن از یک اقتصاد فقیر مبتنی بر کشاورزی به یک جامعه مدرن اطلاعاتی مبدل شده است. در پناه این فرآیند، فنلاند در قالب یک دولت پیشرفته توسعه یافت، در عرصه جهانی شدن پذیرفته شد و به عضویت اتحادیه اروپا درآمد.