شرایط مربوط به طرح " کسر خدمت سربازی" در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به شرح ذیل اعلام شد

۱۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۰ کد : ۲۴۷۹۰ اطلاعیه

قابل توجه "دانشجویان" و "فارغ التحصیلان" مقطع کارشناسی ارشد و دکتری(کلیه رشته ها) که مشمول قانون نظام وظیفه می شوند.

شرایط و نکات مربوط به طرح " کسر خدمت سربازی" در بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به شرح ذیل اعلام می گردد:

۱. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد از ترم دوم و دانشجویان مقطع دکتری، از ترم اول می توانند برای این طرح اقدام کنند.

۲. فارغ التحصیلان ارشد و دکتری در صورتی که یکسال سنوات اعزام به خدمت داشته باشند می‌توانند در هفت ماه اول بعد از فارغ التحصیلی از پروژه کسر خدمت بهره مند شوند.

۳. محققانی که نتوانند پروژه خود را تا قبل از اعزام به خدمت، به پایان برسانند حداکثر تا ۳ ماه بعد از اعزام به خدمت می توانند از پروژه خود دفاع نمایند.

۴. محققان بسته به کیفیت طرح، تا ۹ ماه می توانند از قانون کسر خدمت استفاده نمایند و میزان کسری پروژه های تحقیقاتی، بنا به تشخیص سازمان، تا ۱۲ ماه نیز قابلیت ارتقا دارد.

۵. اساتیدی که ناظر علمی طرح تحقیقاتی کسر خدمت باشند، از امتیاز پژوهشی طرح می توانند استفاده نمایند.

۶. طرح های تحقیقاتی واجد شرایط، بعد از اتمام، تبدیل به کتب پژوهشی می شوند.

۷. موضوعات پژوهشی، توسط مدیریت تحقیقات اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان خراسان جنوبی در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.

۸. غیر از موضوعات پژوهشی، موضوعاتی که جنبه عملی و کاربردی داشته باشند؛ مانند ساخت فیلم کوتاه، تیزر، موسیقی، طراحی سایت و نرم افزار، اپلیکیشن و.....نیز پذیرفته می شود.

۹. علاوه بر موضوعات در نظر گرفته شده، هرگونه موضوع پیشنهادی مرتبط با حوزه دفاع مقدس و ساخت باغ موزه و مرکز فرهنگی دفاع مقدس استان، پذیرفته خواهد شد.

۱۰. موضوعات پژوهشی صرفاً در حیطه رشته تحصیلی محقق قابلیت اجرا دارد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و پاسخگویی به سوالات با شماره تماس ۰۹۱۵۷۵۶۱۰۰۳ (مدیریت تحقیقات اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس) تماس حاصل فرمایید.

آخرین ویرایش۱۴ مرداد ۱۴۰۲