در راستای اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه بیرجند،انجام شد

بازدید مدیر فرهنگی دانشگاه از اردوهای جهادی

۲۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۶ کد : ۴۴۷۶ اخبار بسیج دانشجویی
در راستای اردوهای جهادی دانشجویان دانشگاه بیرجند، بازدید از روستاهای محمدآباد علم،آچونی و سورگ برگزار شد.
بازدید مدیر فرهنگی دانشگاه از اردوهای جهادی

درپی برگزاری اردوهای جهادی دانشجویان دانشگاه بیرجند، بازدید از روستاهای محمدآبادعلم، آچونی و سورگ انجام شد. به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، در این بازدید که روز پنج شنبه 21 شهریور ماه انجام شد، دکتر زنگویی، مدیر فرهنگی دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین جعفری نماینده ولی فقیه در دانشگاه و صلاحی فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان حضور داشتند. دکتر زنگویی، در گفتگو با خبرنگار ما گفت: این بازدید در راستای برگزاری اردوهای جهادی دانشجویان دانشگاه بیرجند، که همه ساله و با همت و تلاش بسیج دانشجویی و سایر دانشجویان دانشگاه برگزار می شوند،انجام شد و حاضرین در جریان اقدامات صورت گرفته در این روستاها قرار گرفتند.

شایان ذکر است، اردوی جهادی بسیج دانشجویی امسال از تاریخ 12 شهریور ماه به مدت 10 روز در روستاهای مذکور برگزار شد و شرکت کنندگان در آن، به مرمت و بازسازی پرداختند.