کارگروه هماهنگی و حمایت از محتوا و خدمات فرهنگی فضای مجازی برگزار شد

کارگروه هماهنگی و حمایت از محتوا و خدمات فرهنگی فضای مجازی در محل سالن جلسات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی برگزار شد
کارگروه هماهنگی و حمایت از محتوا و خدمات فرهنگی فضای مجازی برگزار شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند؛ کارگروه هماهنگی و حمایت از محتوا و خدمات فرهنگی فضای مجازی روز پنج شنبه ۳ بهمن ماه، به میزبانی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی برگزار شد. حمیدزاده،کارشناس ارتباطات فرهنگی و عضو کارگروه،ضمن اعلام این خبر گفت: در این نشست که با حضور نمایندگان ادارات مختلف استان برگزار شد،اعضای حاضر در جلسه ضمن بیان آسیب ها و نقاط قوت فضای مجازی، بر هماهنگی بخش های مختلف فرهنگی استان در جهت تولید محتوای مناسب تاکید کردند. معرفی مفاخر و اندیشمندان استان، معرفی خرده فرهنگهای بومی و محلی، حمایت و معرفی مراکز شتابدهی، رشد و توسعه باورهای دینی، برگزاری کارگاههای آموزشی با حمایت بخش دانشگاهی و..... از مواردی بود که در این جلسه مطرح و به تصویب رسید.