برگزاری جلسه کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس

سومین جلسه « کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس» در سال 1399، پیش از ظهر روز سه شنبه 25 شهریورماه در محل سالن بشارت دانشگاه بیرجند برگزار گردید. به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی، در ابتدای این جلسه، دکتر علی زنگوئی، ضمن گرامی­داشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس، تأکید کرد: هدف ما رساندن پیام پرشور دفاع مقدس  و انتقال روحیه ایثارگری، فداکاری و همکاری و هم­افزایی به جامعه است. نائب رئیس « کمیته آموزش، پژوهش و اسناد دفاع مقدس» در ادامه ضمن بیان و معرفی شخصیت سردار سلیمانی و رشادت­های ایشان، افزود: وظیفه ماست که جنگ و دفاع مقدس را به جامعه بشناسانیم و سعی ما باید در ماندگاری فرهنگ دفاع مقدس برای تقویت روحیه همدلی و وحدت میان مردم در جهت اقتدار ایران باشد.

در ادامه این جلسه، اعضای این کمیته، گزارش فعالیت­های خود را در خصوص دانشنامه دفاع مقدس استان ارائه نمودند.

سرهنگ فلاحی، مدیرکل « بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی» ضمن تأکید بر فرهنگ مطالبه‌گری در حوزه دفاع مقدس، افزود: موفقیت‌ها، افتخارات و اقتدار اکنون ما مرهون دفاع مقدس است. وی همچنین ضمن بیان این نکته که باید در زمینه دفاع مقدس کار کرد و دَین خود را به شهداء ادا کرد، ادامه داد: امیدوارم علیرغم تمامی محدودیت‌های اعتباری، شاهد نگاه جدی‌تر به دانشنامه دفاع مقدس باشیم.

شایان ذکر است این جلسه با حضور نمایندگان دستگاه­های اجرائی استان برگزار و حدود دو ساعت ادامه داشت.