ثبت نام در جشنواره درون دانشگاهی دانشگاه و فضای مجازی آغاز شد.

۰۶ آبان ۱۳۹۹ | ۱۰:۴۰ کد : ۱۰۳۲۸ اخبار

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با هدف شناسایی، حمایت و تشویق، شبکه­ سازی، تقویت و اشاعه فرهنگ ایده‌پردازی و نوآوری و گسترش ارتباط سالم و موثر در فضای مجازی در اقدامی عملی، قصد دارد تا با برگزاری جشنواره درون دانشگاهی« دانشگاه و فضای مجازی» جهت دست یابی به اهداف مذکور گام بردارد.

بخش­ های جشنواره

1. کانال­ها، گروه ­ها و صفحات مجازی(اینستاگرام و...)
  2. وبلاگ ­ها و سایت­ها
  3. طرح ­ها و ایده­های فرهنگی نو درحوزه فضای مجازی (بخش ویژه)

شرایط عمومی شرکت در جشنواره:

1. افراد شرکت کننده در جشنوراه باید دانشجوی دانشگاه بیرجند باشند.
  2. تکمیل فرم ثبت نام در جشنواره (سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند) الزامی و به منزله پذیرش کلیه شرایط و قوانین جشنواره است.
  3. کلیه حقوق مادی و معنوی آثار به جز در بخش ویژه جشنواره متعلق به تولید کنندگان بوده و هدف از این جشنواره شناسایی ظرفیت ها و استعدادهای موجود در سطح دانشگاه بیرجند می باشد.
  4. محدودیتی برای شرکت متقاضیان در بخش­ های مختلف جشنواره وجود ندارد.
  5. مطابق آئین نامه جشنواره در هر زمان عدم صحت مدارک ارئه شده و اصالت آثار ارسالی از جانب متقاضی برای دبیرخانه محرز شود، اثر مربوطه  از شرکت در جشنواره حذف شده و مسئولیت کلیه عواقب آن بر عهده‌ی متقاضی خواهد بود.
  6. به آثار برگزیده که بیش از یک خالق داشته باشند(گروهی) فقط یک جایزه تعلق خواهد گرفت.
  7. کلیه آثار راه یافته به جشنواره در صورت صلاحدید دبیرخانه جشنواره در درگاه فرهنگی وزرات علوم، تحقیقات و فناوری ثبت خواهند شد.
  8. دبیرخانه جشنواره با توجه به نظر شورای سیاستگذاری جشنواره و هیات داوری می تواند در صورت کیفیت نداشتن آثار ارسالی در بخش های مختلف جشنواره، جوایز اعلام شده را به تناسب تغییر دهد.
  9. در تمامی رشته های جشنواره آثاری که از نگاه دبیرخانه  به لحاظ مفهوم و محتوا نامرتبط تلقی شوند از دور مسابقات کنارگذاشته خواهند شد.
  10. آثار ارسالی به جشنواره باید مطابق با موازین جمهوری اسلامی ایران و در راستای ارائه خدمت یا راهنمایی برای دانشگاهیان باشند.
  11. ایمیل ،شماره تلفن همراه و اطلاعات وارد شده در فرم های مربوطه پل ارتباطی آتی دبیرخانه جشنواره با متقاضیان و شرکت کنندگان خواهد بود، لذا در تکمیل اطلاعات دقت فرمائید.
  12. تفسیر و رفع ابهام از مقررات و اخذ تصمیم نهایی درباره موضوعات پیش بینی نشده به عهده دبیر جشنواره است .

جهت مشاهده بخش شرایط ویژه جشنواره و همچنین آگاهی از جوایز، آیین نامه جشنواره را ملاحظه فرمایید.

توجه: کلیه کانال ها، گروه ها و صفحات مجازی پس از ثبت نام در جشنواره مورد رصد داوران جشنواره قرار خواهد گرفت.

"دریافت آیین نامه جشنواره"

لطفا قبل از ثبت نام ایین نامه جشنواره را مطالعه فرمایید.

ثبت نام در جشنواره

آخرین ویرایش۰۸ آبان ۱۳۹۹