اسامی برگزیدگان سوگواره استانی "نشان ارادت" ویژه سالروز شهادت امام رضا(ع) اعلام شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، اسامی برگزیدگان سوگواره استانی "نشان ارادت" ویژه سالروز شهادت امام رضا(ع) اعلام شد.
سیف الهی مقدم، کارشناس امور دینی و قرآنی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه،ضمن اعلام این خبر، فهرست اسامی برگزیدگان این سوگواره را به شرح ذیل اعلام کرد:
در بخش شعر:  خانم ها الهه سلطانی، فائزه نخعی  و سیده شیما زمزم، هر سه  نفر از دانشگاه بیرجند به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.
در بخش دلنوشته: آقای عارف پیشه ور و خانم ها محبوبه مزاری و راحله اخوندی  هر سه نفر از دانشگاه بیرجند به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند.
در بخش طراحی پوستر آقای پوریا حسین آبادی از دانشگاه بیرجند رتبه برتر را کسب نمودند
در بخش خوشنویسی آقای حامد شاه حسینی از دانشگاه بیرجند حائز رتبه اول شدند.
شایان ذکر است سوگواره استانی (( نشان ارادات)) به مناسبت شهادت امام رضا(ع) و از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند برگزار شد.ضمن تبریک به همه این عزیزان، هدایای این بزرگواران به حساب آنها واریز خواهد شد.