افتخار آفرینی دانشجویان دانشگاه بیرجند در سی و پنجمین جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاههای سراسر کشور

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مراسم اختتامیه سی و پنجمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان سراسر کشور روز دوشنبه25 آبان 99 با پیام های دکتر غلامی، وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری به صورت مجازی در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار و نفرات برگزیده این جشنواره اعلام گردید.

سیف الهی مقدم کارشناس امور دینی و قرآنی دانشگاه، در گفتگو با خبرنگار فرهنگی،ضمن اعلام این خبر گفت:
آقایان، عارف پیشه ور در بخش معارفی و رشته آشنایی با احادیث اهل بیت(ع) حائز رتبه اول و مصطفی الوانی در بخش اذان این جشنواره موفق به کسب رتبه سوم گردیدند.
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، کسب این افتخار را به جامعه دانشگاهی،تبریک می گوید.