نشست هماهنگی برگزاری کنگره شهدای دانشجوی استان برگزار شد.

۱۷ دی ۱۳۹۹ | ۰۵:۱۳ کد : ۱۱۴۳۲ اخبار برگزیده معاونت
به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نشست مشورتی جهت برگزاری کنگره شهدای دانشجویی استان خراسان جنوبی، پیش از ظهر روز دوشنبه مورخ ۱۵ دیماه و با حضور محمدی، مدیر فرهنگی دانشگاه، صلاحی، مسئول بسیج دانشجویی استان، هراتی، مسئول فرهنگی بسیج و جمعی از کارشناسان فرهنگی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه،در محل اتاق معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار شد.

دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جانشین رئیس دانشگاه در کنگره شهدای دانشجوی استانی و ملی،در ابتدای این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار قاسم سلیمانی و شهدای هشت سال دفاع مقدس، بر لزوم برنامه ریزی مناسب جهت برگزاری هرچه باشکوهتر کنگره شهدای دانشگاهی استان تأکید کرد.

در ادامه حاضرین در جلسه، به بیان نظرات خود در این خصوص پرداختند و مقرر شد نشستی با حضور معاونین فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای استان در این خصوص برگزار شود.