نخستین نشست تصمیم‌گیری در خصوص صندوق نیکوکاری دانشگاهی برگزار شد

۲۳ دی ۱۳۹۹ | ۱۸:۲۱ کد : ۱۱۴۹۷ اخبار برگزیده معاونت
نخستین نشست تصمیم‌گیری در خصوص صندوق نیکوکاری دانشگاهی برگزار شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه،نشست هم‌اندیشی و همفکری در خصوص تشکیل صندوق مشارکت‌های مردمی پیش از ظهر روز دوشنبه،22 دی‌‌ماه و بصورت مجازی برگزار شد.
دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، ضمن اعلام این خبر گفت: این نشست با حضور معاونان دانشجویی، اداری و مالی و همچنین مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان برگزار شد و اعضاء حاضر نظرات خود را در خصوص یکپارچه‌سازی صندوق‌های خیریه درون دانشگاهی اعلام کردند.
دکتر زنگوئی،در گفتگو با خبرنگار فرهنگی گفت: به جهت کمک های خیرخواهانه به دانشگاهیان و تشکیل صندوق واحد در این خصوص این نشست برگزار شد.

شایان ذکر است،منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، اخیراً در نامه‌ای به رؤسای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش‌عالی، پژوهش و فناوری کشور، بر ضرورت اقدام دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهش و فناوری در قالب تشکیل «صندوق نیکوکاری دانشگاهیان» تاکید کرد.