با حضور جمعی از شاعران مطرح خراسان جنوبی و همزمان با عید مبعث، شب شعر آیینی برگزار شد.

همزمان با مبعث پیامبر مهربانی و با حضور جمعی از شاعران مطرح خراسان جنوبی، نشست صمیمی شب شعر برگزار شد

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نشست شب شعر مبعث با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه و جمعی از شاعران استان خراسان جنوبی، شامگاه چهارشنبه 20 اسفندماه بصورت حضوری و مجازی برگزار شد.

دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در ابتدای این نشست ضمن عرض خوش آمدگوئی به مهمانان حاضر در نشست و تبریک عید مبعث به بیان شخصیت حضرت محمد(ص)  و ذکر آیات وحی پرداخت.

در ادامه این نشست که به صورت حضوری و مجازی برگزار شد، شاعران حاضر در جلسه به شعرخوانی در مدح حضرت رسول(ص) و شعر آزاد پرداختند.

شایان ذکر است این نشست با رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی بصورت حضوری در محل سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی و بصورت مجازی از طریق سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه و صفحه اینستاگرام معاونت فرهنگی و اجتماعی بصورت زنده پخش شد.