با حضور رئیس پژوهشکده مردم شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور، نشست مجازی نوروز در چشم انداز کرونا برگزار شد

۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۲:۱۳ کد : ۱۲۴۰۰ اخبار برگزیده معاونت
نشست مجازی (( درک بینا آیینی نوروز و نوروز در چشم انداز کرونا)) شامگاه پنج‌شنبه ۲۱ اسفندماه برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، نشست مجازی نوروز در چشم انداز کرونا شامگاه پنج شنبه 21 اسفند ماه و با حضور جمعی از اساتید و کارمندان دانشگاه بیرجند برگزار شد.

دکتر علیرضا حسن‌زاده، رئیس پژوهشکده مردم شناسی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری کشور در ابتدای این نشست ضمن ابراز خرسندی از حضور در این نشست و تشکر از برگزارکنندگان این جلسه، به بیان آیینهای مختلفی که در خصوص نوروز شکل گرفته پرداخت. وی در ادامه ضمن ذکر تحقیقات و پژوهشهایی که در زمینه نوروز شکل گرفته به تشریح شرایط نوروز در عصر حاضر پرداخت.

دکتر حسن زاده در ادامه صحبتهایش به توضیح نوروز در شرایط کرونا و آنچه که در این عصر در حال شکل گیری و وقوع است، اشاره کرد.

شایان ذکر است این نشست در ادامه سلسله برنامه های جشنواره استقبال از بهار و با مشارکت و همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیریت روابط عمومی و اطلاع رسانی و شرکت ویراپژوهان برگزار شد.