با حضور دکتر قاسم حسنی، نشست علمی تخصصی نوروز برگزار شد

۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۷ کد : ۱۲۴۲۵ اخبار برگزیده معاونت
با حضور دکتر قاسم حسنی و جمعی از دانشگاهیان دانشگاههای سراسر کشور، دومین نشست تخصصی نوروز برگزار شد.

به گزارش معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند، دومین نشست تخصصی نوروز با عنوان((تحلیل مردم شناختی قدرت شعایری نوروز و رابطه آن با طبیعت)) شامگاه شنبه،23 اسفند ماه برگزار شد.

دکتر علی زنگوئی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند در گفتگو با خبرنگار فرهنگی گفت: این نشست در ادامه سلسله برنامه های جشنواره استقبال از بهار و با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی،مدیریت روابط عمومی و اطلاع رسانی و شرکت ویراپژوهان برگزار شد.

وی در ادامه افزود: در این نشست علمی که با حضور دکتر  قاسم حسنی،عضو هیأت علمی و رئیس هسته پژوهشی مردم شناسی دانشگاه مازندران برگزار شد، ضمن بیان پیشینه نوروز و ارتباط آن با جامعه، دین، تاریخ و ......بر تغییرات و تأثیرات تاریخی در دوره های مختلف فرهنگی و حکومتی بر آیین نوروز تأکید شد. همچنین در این نشست علمی احیای طبیعت و ارتباط آن با نوروز مورد بررسی قرار گرفت.

نقد و نظر، پخش کلیپ، صحبتهای مدیر فرهنگی دانشگاه بیرجند از دیگر بخشهای این رویداد علمی بود.

شایان ذکر است این نشست علمی به صورت مجازی و از طریق سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه برگزار شد و بیش از دو ساعت بطول انجامید.

آخرین ویرایش۱۵ فروردین ۱۴۰۰