برگزاری مسابقه اینترنتی آشنایی با روش های مواجهه رعد و برق و غرق شدگی

۲۳ فروردین ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۳ کد : ۱۳۳۷۲ کانون هلال احمر اخبار کانونهای فرهنگی و هنری
برگزاری مسابقه اینترنتی آشنایی با روش های مواجهه رعد و برق و غرق شدگی

«غرق‌شدگی» اختلال تنفس در نتیجه غوطه ‌ورشدن و‌ ورود آب به مجاری تنفسی است که درصورت عدم نجات فوری منجر به اختلالات برگشت ‌ناپذیر مغزی و مرگ می‌شود. غرق شدگی یک اختلال تنفسی است که به وسیله فرو رفتن در مایع معمولا آب ایجاد می گردد. اگر جریان آب وارد مجرای تنفسی گردد کمبود اکسیژن در بافت های بدن اتفاق می افتد و سیستم بدن دچار اختلال می گردد. هیچگاه فکر نکنید که کسی که زیر آب مانده (حتی برای چند دقیقه) حتماً مرده است . بعضی از افراد بعد از ۲۰ دقیقه که زیر آب ماندشان در اب سرد گذشته است، زنده مانده اند. کانون هلال احمر دانشگاه بیرجند در راستای آمادگی بیشتر دانشجویان در مواجهه با خطر، اقدام به برگزاری مسابقه اینترنتی آشنایی با روش های مواجهه رعد و برق و غرق شدگی، در تاریخ 1400/01/22 نموده است. تعداد 39 نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت نموده و پس از دریافت فایل سوالات، پاسخ های خود را در قالب پیام ارسال نمودند. جمعا مبلغ 220 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول اجرایی این طرح، مهدیه کشتگر دبیر کانون هلال احمر بوده است.