برگزاری مسابقه آشنایی با روش های مواجهه با مخاطرات

برگزاری مسابقه آشنایی با روش های مواجهه با مخاطرات

دانش مخاطرات دانشی است که در راستای دستیابی به زندگی با کیفیت بهتر آگاهی های مفیدی به دست می دهد. مخاطره شناسی دانشی جدید، جامع و متفاوت از مفاهیم همسان است. دکتر ابراهیم مقیمی استاد دانشگاه تهران در مطالعات درباره مخاطرات برای کاهش آن و در نتیجه بهبود کیفیت زندگی، به این نتیجه رسیده است که می توان دانشی تولید کرد که دایره شمول آن وسیع تر از مخاطرات طبیعی نظیر زلزله و سیل باشد و کرانه های آن تا مخاطرات اجتماعی و فرهنگی دامن بگسترد. کانون هلال احمر با همکاری کانون مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی در راستای آمادگی بهتر دانشجویان در مواجهه با مخاطرات، اقدام به برگزاری مسابقه آشنایی با روش های مواجهه با مخاطرات در تاریخ 1400/01/22 نموده است. تعداد 42 نفر از دانشجویان در این مسابقه شرکت نموده و پس از دریافت فایل سوالات، پاسخ های خود را در قالب پیام ارسال نمودند. جمعا مبلغ 220 هزار تومان به 3 نفر از برگزیدگان اعطا گردید. مسئول اجرایی این طرح، مریم هادی و مهدیه کشتگر، دبیر کانون های هلال احمر و مهارت های زندگی و آسیب های اجتماعی بوده است.