تدوین و انتشار پادکست مهدویت از منظر امام محمد باقر(ع)

کانون مهدی یاوران با همکاری کانون مهدویت دانشگاه صنعتی بیرجند به مناسبت سالروز شهادت امام محمد باقر(ع) ۲۰تیرماه۱۴۰۰ پادکستی پیرامون موضوع مهدویت از منظر امام محمد باقر (ع)، تدوین و منتشر کرد.
تدوین و انتشار پادکست مهدویت از منظر امام محمد باقر(ع)

حضرت امام محمد باقر از بدو امامت تا کنون جایگاه ویژه ای نزد مسلمین و به خصوص شیعه داشته است . فضائل حضرت باقر (ع) آنقدر فراوان است که هر هوشیاری را مدهوش خود می کند .

رسالت مسلمین و به خصوص شیعه ، معرفی بخشی از معارف گرانقدر و شمس امامت به عالمیان و مذاهب دیگر است و همواره باید ارزش ها و رویداد های مهم دینی را زنده نگه دارد . حضرت امام محمدباقر نیز سخنان ارزشمندی را در طول حیات خود از امام زمان (عج) به یادگار گذاشته است . چنان که بسیاری از احادیث منقوله من باب مهدویت از امام محمد باقر است .

بر همین مبنا ، کانون مهدی یاوران با همکاری کانون مهدویت دانشگاه صنعتی بیرجند ، پادکستی ۴ دقیقه ای با موضوع مهدویت از منظر امام محمدباقر (ع) تدوین و در تاریخ ۲۰ تیر ۱۴۰۰ مصادف با سالروز شهادت این بزرگوار به وهله انتشار گذاشت . که با استقبال بیش از ۸۰۰ نفر از دانشگاهیان رو به رو گردید .

آخرین ویرایش۱۷ مرداد ۱۴۰۰