برگزاری مسابقه کتابخوانی « ازدواج بدون شکست» به مناسبت هفته ازدواج

کانون مهارت های زندگی وآسیب های اجتماعی با همکاری کانون عفاف و حجاب همزمان با هفته ازدواج مسابقه کتابخوانی « ازدواج بدون شکست» را از ۲۶ لغایت۳۱ تیرماه۱۴۰۰ برگزار کرد.
برگزاری مسابقه کتابخوانی « ازدواج بدون شکست» به مناسبت هفته ازدواج

بی تردید بنایی مستحکم تر از ازدواج برای خودسازی ،تربیت فرزندان صالح و کمال بشری وجود ندارد. ازدواج یکی از مهم­ترین و سرنوشت­سازترین مقولات زندگی فردی و اجتماعی هر انسانی می باشد. اما این مسئله نیز مانند سایر مقولات آسیب هایی را متوجه خود ساخته است. ازدواج بدون شکست، کتابی است به قلم ویلیام  گلسر که با رویکردی متفاوت به مسائل و روزمرگی های زندگی زناشویی میپردازد و سعی میکند راه حلی برای احیا و بهبود زندگی های مشترک پیشنهاد کند. راه حل هایی که ازدواج های در شرف شکست بسیاری را به پیروزی و شیرینی مبدل کرده است.در همین راستا کانون مهارت های زندگی وآسیب های اجتماعی با همکاری کانون عفاف و حجاب همزمان با هفته ازدواج مسابقه کتابخوانی « ازدواج بدون شکست» را از 26 لغایت31 تیرماه1400 برگزار کرد. این مسابقه با هدف کاهش آسیب های ازدواج­های ناآگاهانه، بالابردن سرانه مطالعه، افزایش آگاهی و دانش دانشجویان در خصوص ازدواج و مسائل آن برگزار شد و در پایان به نفرات برگزیده جوایزی اهدا گردید.

آخرین ویرایش۱۷ مرداد ۱۴۰۰