"سومین گردهمایی خانواده و دانشگاه" در دانشگاه برگزار شد.

با تلاش دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه مستقر در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، "سومین گردهمایی خانواده و دانشگاه" با حضور والدین دانشجویان و دانشجویان جدید الورود، دوشنبه 2 مهرماه 97 در مسجد امام صادق(ع) دانشگاه برگزار گردید.

ایراد سخنرانی و عرض خوش آمدگویی توسط جناب آقای دکتر محمد قادر قادری، معاون فرهنگی و اجتماعی و سرپرست معاونت دانشجویی دانشگاه، معرفی دانشگاه بیرجند و بیان مطالبی در حوزه آموزشی توسط جناب آقای دکتر آیتی، معاون آموزشی دانشگاه، توصیه ها و مشاوره توسط سرکار خانم رحیم آبادی، مدرس و مشاور مرکزمشاوره دانشگاه از مهمترین مطالب ارائه شده در این گرهمایی بود.

هدف از برگزاری این همایش؛ افزایش تعامل با خانواده دانشجویان بخصوص دانشجویان جدیدالورود بود.

ضمناًً در حاشیه این گردهمایی مشاوره های مذهبی، روانشناسی، آموزشی و فرهنگی توسط کارشناسان این حوزه ها ارائه گردید و درپایان خانواده ها از بخش های مختلف دانشگاه از جمله، سلف مرکزی، خوابگاه های دانشجویی و... بازدید نمودند.